Nyheder

Hold dig orienteret om hvad, der foregår i klubben

Orientering februar 2019

Vi står lige foran en generalforsamling der finder sted den 12. marts 2019, hvortil der udsendes separat indkaldelse med vedhæftet regnskab.

Det har været et travlt, spændende, og på mange måder et lidt besværligt år, hvor vi har bremset, men fortsat ser medlemstilbagegang, vi har haft massive miljøproblemer på lystbådehavnen, og heftig mødeaktivitet med myndighederne.

Vi har haft pladsmæssige udfordringer til egne arrangementer og vigende indtægter på vores udlejning som følge af sejlklubbens flytning og dermed manglende tilgang til deres lokale.

Ovenstående har naturligvis givet anledning til en lang række overvejelser om fremtiden for Fredericia Motorbådsklub og vi har haft lidt følere ude blandt vores medlemmer på havnen om hvordan de ser situationen.

Det er bestyrelsens opfattelse at vi skal ”favne bredere” have en klar og synlig profil der viser at vi ikke ”bare” er en motorbådsklub, men en klub for alle fritidssejlere uanset hvad de måtte sejle i. Vi ønsker også at fortælle at vi koncentrerer os om fritidssejlads, tursejlads og socialt samvær, hvor der er plads til alle.

Som allerede meddelt på vores nytårskur har vi indgået en aftale med ADP om leje af nabolokalet således at vi nu råder over begge klublokaler.  Vi er i gang med at reetablere lokalet som meldes klar til udlejning fra den 29. marts 2019. Det vil hjælpe på vores pladsproblemer og rette op på de manglende lejeindtægter.

Mangler du eller nogen du kender et lokale til et arrangement, så er det bare ind på hjemmesiden og booke et eller to lokaler. Der kan fortsat være lidt udfordringer omkring bookingen så ring til Anette eller Lars, hvis du har problemer.

Ovenstående er væsentlige ændringer af vores eksisterende klub og kræver en række vedtægtsændringer, så der er god grund til at møde op på generalforsamlingen og gøre din indflydelse gældende.

 

Bestyrelsen

 


Vejrudsigten for Fredericia

Check vejrudsigten inden du sejler...

Kun en ægte sømand frygter ikke HAVEN :)

Se den aktuelle vejrudsigt for Fredericia

Se vejrudsigten

Vind en flaske vin

Vind en flaske vin

Har du en god skipper- eller løgnehistorie, så send den på mail til et bestyrelsesmedlem.

Kontakt: Bestyrellse og udvalg

Vi vælger den bedste historie og giver en god flaske til vinderen. De bedste historier kommer her på hjemmesiden.