Det er her vi mødes og sammen skaber vi en hyggelig atmosfære

General information om Fredericia Motorbådsklub

Du skal være medlem af Fredericia Motorbådsklub eller Fredericia Sejlklub for at få en bådplads i Fredericia Lystbådehavn.

Priser for medlemskab af Fredericia Motorbådsklub finder du under menupunktet KLUBBEN -> KONTINGENT PRISER

Hvis du har spørgsmål vedrørende medlemskab i Fredericia Motorbådsklub, er du altid velkommen til at kontakte klubbens kasserer på telefon eller mail, se kontaktinformation under menupunktet "Kontakt os".

Bådplads i Fredericia Lystbådehavn

Fredericia Lystbådehavn drives af ADP A/S.

Du kan finde information om priser m.m. på deres hjemmeside: Fredericia Lystbådehavn

Tilmelding i Fredericia Motorbådsklub

Du kan du enten udskrive ansøgningsformularen og sende den med post eller mail til den angivne adresse:

Åbn og udskriv ansøgningsformular

eller du kan udfylde online formularen: Ansøg om medlemskab, felter med en stjerne skal udfyldes.

Du vil herefter modtage en bekræftelse af din ansøgning om medlemskab i Fredericia Motorbådsklub, samt et indbetalingskort for kontingent.

Vejrudsigten for Fredericia

Check vejrudsigten inden du sejler...

Kun en ægte sømand frygter ikke HAVEN :)

Se den aktuelle vejrudsigt for Fredericia

Se vejrudsigten

Vind en flaske vin

Har du en god skipper- eller løgnehistorie, så send den på mail til et bestyrelsesmedlem.

Kontakt: Bestyrellse og udvalg

Vi vælger den bedste historie og giver en god flaske til vinderen. De bedste historier kommer her på hjemmesiden.